Bayer Leverkusen a devenit campioană pentru prima dată în istorie, dar Bayern Munchen amenință: ”Nu vom avea liniște!”

Bayern Munchen Bayer Leverkusen Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 22:44
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 22:44

Bayer Leverkusen a devenit matematic noua campioană a Germaniei, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Leverkusen a ajuns la 79 de puncte acumulate și are un avantaj de 16 puncte față de Bayern Munchen, echipa de pe a doua poziție a clasamentului.

Reacția celor de la Bayern Munchen, după ce Bayer Leverkusen a câștigat titlul pentru prima dată în istorie

Astfel, supremația lui Bayern Munchen, care urmărea să cucerească al 12-lea titlu consecutiv, s-a încheiat.

Oficialii celor de la Bayern Munchen au ținut să o felicite pe Bayer Leverkusen pentru performanța istorică obținută în acest sezon cu Xabi Alonso pe banca tehnică. Herbert Hainer, președintele bavarezilor, CEO-ul clubului Jan-Christian Dreesen și directorul sportiv Max Eberl au felicitat-o pe rivala Bayer Leverkusen prin intermediul unui comunicat oficial.

Totuși, cei trei oficiali ai lui Bayern Munchen au transmis că bavarezii vor reveni mai puternici în următorul sezon, iar echipa va da totul pentru a aduce trofeul înapoi la Munchen.

Felicitări lui Bayer Leverkusen pentru că a cucerit titlul pentru prima dată în istoria clubului. Titlul care merge la Leverkusen este pe deplin meritat. Este o recompensă pentru un sezon fantastic și un fotbal foarte bun. Scopul lui Bayern este acum să aducă titlul înapoi la Munchen. Ne revedem în următorul sezon” - Herbert Hainer

Nu putem decât să felicităm clubul Bayer Leverkusen. Au făcut un sezon perfect până în acest moment, echipa a arătat curaj, clasă și, mai presus de orice, constanță. Din acest motiv, merită din plin să devină campioană a Germaniei în 2024. Vreau să îi felicit personal pe colegul meu Fernando Carro și pe fostul meu jucător Xabi Alonso, dar un lucru este cert, luăm acest lucru ca pe o provocare, vom munci mult mai mult și nu vom avea liniște până când trofeul nu se va întoarce la Munchen” - Jan-Christian Dreesen.

Bayer Leverkusen a avut un sezon excelent, așa că noi, cei de la Bayern Munchen, ne dorim să fim printre primii care îi felicită pe cei de acolo. Felicitări mai ales lui Xabi Alonso, staff-ului său și echipei. Fotbalul vostru a încântat Bundesliga. Șirul de campionate câștigate de Bayern a fost întrerupt, dar vom face totul ca să atacăm din nou” - Max Eberl.

Clasamentul din Bundesliga

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!