Asta se putea intampla doar la St. Pauli: ofiterul de presa a fost convocat la meciul cu Hannover pentru a completa lotul :)

St. Pauli Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2011, 14:22
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2011, 14:24

Pus in dificultate de numeroasele accidentari din cadrul lotului, antrenorul Holger Stanislawski a gasit o rezolvare ingenioasa a problemei

Antrenorul de la St. Pauli s-a trezit in fata unei situatii extrem de delicate, inainte de partida cu Hannover de sambata - nu are disponibili in lot decat 4 fundasi.

Pentru a rezolva urgent situatia, Holger Stanislawski a gasit o solutie salvatoare. Si-a sunat ofiterul de presa si i-a spus sa se pregateasca sa vina antrenamente, pentru ca va fi in lot la meciul de sambata.

Hauke Bruckner, in varsta de 30 de ani, a mai avut contact direct cu fotbalul, insa nu la nivel profesionist.

"Cand am intrat la vestiare, inainte de antrenament, cu rucsacul in spate, baietii s-au uitat ciudat la mine, nu le venea sa creada ca am fost convocat in lot. Au inceput sa faca glume pe seama mea, dar pana la urma m-au acceptat.", povesteste ofiterul de presa de la St. Pauli.

Bruckner a fost luat in lot pentru meciul cu Hannover pentru a 'iesi la numar', dar nu este exclus sa debuteze in Bundesliga la 30 de ani, daca Stanislawski va fi fortat sa schimbe un fundas pe parcursul meciului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!