Agentul lui Lewandowski anunță plecarea polonezului de la Bayern: "E istorie!". Atac fără precedent la adresa bavarezilor

bayern Bayern Munchen fc barcelona Pini Zahavi Robert Lewandowski Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 22:55
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 22:58

Impresarul Pini Zahavi a anunțat plecarea lui Robert Lewandowski de la Bayern.

Aflat de opt ani la Bayern Munchen, perioadă în care a avut evoluții extraordinare și a cucerit o mulțime de trofee, Lewandowski a anunțat la finalul acestui sezon că își dorește să plece din Bavaria. În schimb, conducerea campioanei Germaniei a transmis în repetate rânduri că atacantul mai are un an de contract și trebuie să respecte înțelegerea.

Agentul lui Lewandowski anunță plecarea polonezului de la Bayern

Formația care insistă pentru transferul lui Robert Lewandowski este FC Barcelona. Impresarul Pini Zahavi a recunoscut că polonezul visează să joace pe Camp Nou, însă s-a arătat revoltat de faptul că bavarezii îi blochează transferul.

Agentul israelian a povestit și o întâlnire avută anul trecut cu conducerea lui Bayern, care ar fi refuzat să îi propună prelungirea înțelegerii vedetei poloneze.

"Robert vrea să plece de la Bayern după opt ani în care a dat totul. Acum, la aproape 34 de ani, are oportunitatea de a-și îndeplini visul de o viață și să meargă la clubul la care a visat mereu. De ce vrea Bayern să îi blocheze această oportunitate?

Nimănui nu-i pasă de bani, nici lui Robert, nici mie. De luni de zile nu se mai simte respectat de cei responsabili, ăsta e adevărul. Bayern nu a pierdut fotbalistul Lewandowski, ci omul Robert. 

(n.r - Despre întâlnirea de anul trecut cu șefii lui Bayern) Nu au spus nici da, nici nu, nici poate. N-au zis nimic. Apoi, la finalul întâlnirii, le-am spus: 'Dacă e așa, atunci vindeți-l în vara viitoare'. Răspunsul lor a fost: "Nu prea vrem să îl vindem, dar dacă ne aduci o ofertă de 120 de milioane de euro, atunci putem vorbi'.

Bayern este istorie pentru Robert Lewandowski. Sigur, îl pot ține pe Robert pentru încă un an pentru că are contract până în 2023, dar nu le-aș recomanda să facă asta", a spus Pini Zahavi, într-un interviu pentru Bild, citat de Fussball News.

Barcelona se luptă pentru transferul lui Robert Lewandowski 

În cazul lui Robert Lewandowski, situația este una mult mai bună, după ce atacantul lui Bayern Munchen și-a exprimat dorința de a pleca. Polonezul mai are un an de contract cu campioana Germaniei, însă nu a fost de acord cu propunerile conducerii, iar plecarea sa pare mai mult decât posibilă. 

Xavi a vorbit despre posibilitatea transferului lui Lewandowski și a recunoscut că există discuții în acest sens. 

„E o posibilitate care poate apărea. Lewandowski a spus, vrea să plece de la Bayern, acum trebuie să vorbim cu clubul, însă fiind vorba despre Bayern nu vor face acest lucru facil. Mai are un an de contract cu Bayern”, a declarat Xavi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!