Marti 26 Decembrie 2017, 14:01

Cum sa dai gol din lovitura libera la FIFA! Un YouTuber explica cea mai simpla metoda


	Cum sa dai gol din lovitura libera la FIFA! Un YouTuber explica cea mai simpla metoda

Daca nu te descurci sa bati loviturile libere la FIFA, ai nimerit la locul potrivit. Nici noi nu prea stim, dar un YouTuber explica cea mai simpla metoda :)

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Un YouTuber celebru a explicat cea mai simpla metoda pentru executarea loviturilor libere, care isi sporeste sansele de a inscrie. Ideea are la baza o schema tactica si o executie scurta, nu un sut direct. Mare atentie, insa, la exagerari, pentru ca exista posibilitatea sa-si scoti din sarite prietenii :)

Potrivit explicatiei acestuia, mai intai trebuie sa apesi pe RB sau LT (Xbos) ori R1 sau L1 (Playstation). Aceasta comanda aduce langa minge inca unul sau doi executanti!

Apoi, va trebui sa incerci un "fake shot". Acest lucru se face prin apasarea butonului de sut, apoi foarte rapid a celui pentru centrare/pasa (B si A pentru Xbox sau Cerc si Patrat pentru Playstadion).

Pasul urmator este cel care stabileste succesul fazei. Atunci cand jucatorul este la jumatatea distantei dintre punctul de plecare si minge, va trebui sa ghidezi pasa acolo unde vrei sa se duca, folosind joystickul de pe gamepad.

In final, mingea se va duce la jucatorul care a plecat catre poarta si vei avea toate sansele de a ramane 1 la 1 cu portarul advers!

Citeste si:

FIFA