Sergio Ramos FCSB Leo Messi Franta

„Relația cu el e magnifică! E unul dintre cei mai buni din lume!” Sergio Ramos, dezvăluiri despre cum e să împartă vestiarul cu Leo Messi 

Sergio Ramos (36 ani) se află în cel mai bun moment al său de la transferul la Paris Saint-Germain. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 17:25
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 17:32

Fundașul spaniol nu a pierdut niciun meci în care a jucat pentru campioana Franței, prestațiile sale devenind din ce în ce mai solide. Mai mult, Sergio Ramos a intrat pe lista preliminară a selecționerului Luis Enrique pentru Campionatul Mondial din Qatar și a vorbit despre posibilitatea unei convocări la echipa naționala a Spaniei, după peste un an de absență. 

„Ineditul” de la PSG a fost aducerea lui Leo Messi (35 ani) și Sergio Ramos în același vestiar, în contextul rivalității extrem de aprinse care a fost între ei în perioada petrecută în LaLiga, când duelurile din El Clasico erau mai tensionate ca niciodată. Fundașul spaniol s-a arătat fericit să joace la Paris și încântat de a împărți vestiarul cu superstarul argentinian. 

Sergio Ramos, încântat să joace alături de Leo Messi 

Sergio Ramos a vorbit într-un interviu acordat recent despre cum se simte să joace alături de Leo Messi, dar și care sunt senzațiile sale legate de PSG și obiectivele pe care le are. 

„Oricărui jucător i se stârnește curiozitatea de a împărți vestiarul cu el. Toți vrem să câștigăm cu PSG, să facem această echipă mai mare și să o ajutăm pe cât posibil cu experiența noastră. Relația mea cu Leo este magnifică. Pentru a câștiga e nevoie de un grup bun, să ne respectăm și să existe un ambient bun. 

Există o relație foarte bună și acesta este cele mai bun mod de a te apropia de succes. E mai bine să îl ai pe Leo ca și coechipier decât rival. Continuă să aibă prestații la cel mai înalt nivel. Cei cu experiență știm că jucătorii trebuie măsurați în funcție de randament, nu de vârstă. Este unul dintre cei mai buni din lume. 

La Mondial? Nu știu, dar îl văd extrem de centrat de la început. Dacă un jucător se protejează pentru a fi bine la turneu, dacă se ascunde, nu e asta soluția. Îmi place să îmi antrenez jocul, nu să mă protejez, și nici Leo nu face asta”, a declarat Sergio Ramos conform Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!