Franta

Scandal în Franța! PSG, în război cu L'Equipe: „Lipsă de respect”

Clubul PSG și cotidianul L'Equipe sunt în război.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 14:18
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 16:22

Celebrul cotidian francez a publicat un articol în care au fost expuse detaliile înțelegerii dintre PSG și Messi. Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a ieșit la atac imediat după ce articolul a fost făcut public.

El acuză că informațiile sunt eronate și informează că acordul cu Messi are cifre cu totul diferite. Conform L'Equipe, Messi are un salariu net de 110 milioane de euro, pe trei ani, însă PSG anunță că înțelegerea este valabilă doar două sezoane.  

  • Scandal în Franța! PSG, în război cu L'Equipe: ”Lipsă de respect”

Cotidianul francez anunțase că în primul an, Messi va câștiga 30 de milioane de euro, urmând ca salariul să crească cu 10 milioane de euro în următoarele două sezoane. Messi ar avea astfel un contract identic cu Neymar, cu posibilitatea de a mai încasa între 10 și 15 milioane de euro dacă își duce contractul la bun sfârșit.

„Nu putem accepta acest lucru pe prima pagină a unui ziar precum L'Equipe. Este inacceptabil! Acele detalii sunt complet false. Am vrut să spun asta. Cred că este o lipsă de respect și nu ne-a plăcut. Nu înțeleg momentul. Acele detalii sunt foarte departe de adevăr, de durată și de cifre. 

Există clauze de confidențialitate, dar pot spune că nu acela este adevărul. Durata contractului este de doi ani. Este greșit și nu ne-a plăcut”, a spus directorul sportiv al lui PSG la conferința de presă dinaintea meciului cu Lyon.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies