S-A Terminat cu gluma! Toti cei 650 de locuitori au sarbatorit promovarea! Un fost campion mondial e in spatele succesului

Autor: Sport.ro
Sambata 19 Aprilie 2014, 15:05

	S-A Terminat cu gluma! Toti cei 650 de locuitori au sarbatorit promovarea! Un fost campion mondial e in spatele succesului

 ► In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Luzenac a devenit echipa cea mai mica din istorie care reuseste sa promoveze in Ligue 2 din Franta! Victoria cu 1-0 din ultima etapa contra celor de la Boulogne-sur-Mer a asigurat matematic promovarea cu 5 etape inainte de final - Luzenac are 16 puncte in fata celor de la Red Star 93 cu 5 etape inainte de final!

Omul din spatele succesului echipei dintr-un sat cu 650 de locuitori este Fabien Barthez. Campionul Mondial din 1998 este patronul clubului: "A fost foarte emotionant. Am incercat sa cream un club bazat pe valorile locului. Multa solidaritate, umilitate. Este un grup extrem de unit" a declarat Barthez.

Barthez spune ca micuta echipa va fi pregatita pentru urmatoarea provocare, Ligue 2: "Este succesul intregului club, de la presedinte la fani, dar mai ales al antrenorului si al jucatorilor. Vom incerca sa organizam si mai bine clubul si vom vedea ce va fi in sezonul viitor"

Fun fact: Stadionul celor de la Luzenac are o capacitate de 1.200 de locuri. De 2 ori cati locuitori!
 

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies