Reacție controversată din Franța despre situația lui Kylian Mbappe: "PSG a renunțat la el"

kylian mbappe PSG Sabri Lamouchi Franta Kylian Mbappe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 18:12
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 18:25

Kylian Mbappe a intrat în ultimele luni de contract cu PSG, iar la finalul sezonului se pregătește să părăsească gruparea de pe Parc des Princes. 

După cinci sezoane petrecute la campioana din Ligue 1, Kylian Mbappe a decis să plece de la PSG, șansele cele mai mari sunt să semneze cu Real Madrid, grupare care și-l dorește de mai mulți ani. 

Publicația L'Equipe a dezvăluit că liderul din La Liga este dispusă să-i ofere între 2,5 și 3 milioane de euro pe lună, ceea ce înseamnă o remunerație anuală între 30 și 36 milioane de euro. În aceste condiții, Kylian Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid, în condițiile în care Vinicius Jr. și Jude Bellingham primesc în jur de 20 de milioane anual. 

Kylian Mbappe, 'împins' să plece de la PSG?

Sabri Lamouchi, fostul Ministru al Sporturilor din Franța, este de părere că decizia lui Kylian Mbappe a fost influențată și de anumiți factori interni.

"Au fost evenimente decizionale în cascadă și reiterez, am sentimentul că PSG a renunțat deja la Mbappe. 

În aceste condiții, să motivezi un sportiv ca el, nu este simplu. Este unul dintre cei mai buni din lume și, normal, echipa este construită în jurul lui, ceea ce nu mai este cazul.

Este destabilizant pentru el. Deciziile lui Luis Enrique sunt destabilizante. Este logic să fie în această stare. Cred că nu vrea să renunțe la PSG, dar este obligat pentru că nu-l mai leagă nimic", a spus Lamouchi, potrivit RMC Sports.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!