Răspunsul categoric al lui Luis Enrique când a fost întrebat despre Kylian Mbappe: "Ăsta e mesajul nostru"

Luis Enrique kylian mbappe PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Februarie 2024, 14:28
Data actualizarii: Vineri 16 Februarie 2024, 14:37

Kylian Mbappe i-a anunţat pe şefii lui Paris Saint-Germain că urmează să plece la finalul sezonului, când îi expiră contractul, a anunțat presa din Franța.

Căpitan al naţionalei Franţei, atacantul de 25 de ani, venit la Paris în 2017 de la AS Monaco, şi-a prelungit în 2022 contractul până în 2024, însă a refuzat vara trecută să activeze o clauză care îi permitea să rămână încă un an la PSG.

"Condiţiile plecării mai trebuie convenite pe deplin", iar clubul şi Kylian Mbappe vor face un anunţ oficial "când totul va fi finalizat în următoarele luni" a anunțat sursa citată. 

Reacția lui Luis Enrique despre situația lui Kylian Mbappe

Înaintea confruntării din Ligue 1, cu FC Nantes, tehnicianul iberic a susținut obișnuita conferință de presă, ocazie cu care a fost întrebat și despre Kylian Mbappe.

"Încerc să termin cu acest subiect. Până când părțile implicate se vor pronunța, nu voi comenta nimic. Sunt antrenor. Voi vorbi când va fi ceva oficial. Trebuie să continuăm să muncim. Echiăa este deasupra tuturor, este mesajul nostru. Clubul este deasupra oricărei individualități", a spus tehnicianul iberic.

FC Barcelona îl vrea pe Kylian Mbappe

Cu toate că Real Madrid pare în pole-position pentru semnătura lui Kylian Mbappe, există mai multe cluburi care „visează” să-l deturneze pe atacant. Printre ele, FC Barcelona, potrivit jurnalistului Jota Jordi, dar și a lui David Sanchez.

Conform surselor citate, catalanii s-au interesat de condițiile în care Kylian Mbappe ar putea fi adus pe Camp Nou. FC Barcelona are în plan să transfere un nume uriaș în mercato, iar francezul ar fi o lovitură colosală. Rafael Leao, de la Milan, este și el pe lista campioanei Spaniei.

FC Barcelona, care are probleme financiare, încearcă să profite de faptul că starul francez este liber de contract. Real Madrid i-a oferit lui Kylian Mbappe un salariu de 35 de milioane de euro pe stagiune, o sumă cu care catalanii nu pot însă concura.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!