Lionel Messi Nasser Al-Khelaifi PSG Franta

PSG nu stă pe gânduri. Detaliile spectaculoase ale contractului propus lui Lionel Messi: Al Khelaifi se ocupă personal de situație

Viitorul lui Lionel Messi se află sub semnul întrebării, ținând cont că a intrat în ultimul an de contract la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 09:10
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 09:14

Campioana Franței este dispusă să facă orice sacrificiu pentru a-l convinge pe starul argentinian să rămână pe Parc des Princes încă un sezon, iar Nasser Al Khelaifi a preluat această sarcină. 

Publicația sport.es a dezvăluit că oficialii lui PSG i-au făcut deja o primă propunere de prelungire a contractului lui Lionel Messi pentru încă un sezon cu posibilitate de prelungre, propunere care include un salariu de 30 de milioane de euro pe an. 

Lionel Messi va decide ce va face după Cupa Mondială

Starul argentinian nu a luat încă nicio decizie cu privire la viitorul său și crede că este prea devreme să o facă, iar fotbalistul e gata să aștepte câteva luni pentru a vedea cum decurg lucrurile.

În prezent, se concentrează asupra sezonului său la Paris Saint-Germain, echipa franceză având un început impresionant, iar Lionel Messi pare să își fi regăsit vechea formă.

Câștigătorul de șapte ori a Balonului de Aur a marcat trei goluri și a oferit șapte pase decisive în Ligue 1 până acum în acest sezon și formează un parteneriat excelent cu Neymar și Kylian Mbappe.

După aceea, se așteaptă la Cupa Mondială, Argentina intră în competiție ca una dintre favoritele de top pentru câștigarea întregii competiții după câțiva ani buni pentru echipa națională. Lionel Messi intenționează să-și exploreze oportunitățile de după Cupa Mondială și va avea două mari opțiuni în mână, FC Barcelona și PSG.

Modifică setările cookies