Franta

Președintele Macron a dezvăluit că i-a spus lui Mbappe să nu semneze cu Real sau PSG! La ce echipă l-a îndemnat să meargă 

Kylian Mbappe (23 ani) este unul dintre cei mai râvniți jucători de pe piața transferurilor, iar la vară s-ar putea despărți de Paris Saint-Germain. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 10:58
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 11:01

Atacantul francez se află în ultimele luni de contract și poate semna gratis cu orice echipă din vară. Destinația preferată este Real Madrid, care a vrut să îl transfere și în vara anului trecut, oferind o sumă apropiată de 200 de milioane de euro în schimbul său, însă s-a văzut refuzată de oficialii Parisului. 

Conducerea lui PSG are ordine clare din Qatar să îl păstreze pe Kylian Mbappe cel puțin încă un sezon la Paris Saint-Germain, în special pentru a juca la Campionatul Mondial din Qatar din postura de fotbalist al parizienilor. În acest sens, oficialii de pe Parc des Princes i-au făcut numeroase oferte lui Mbappe, care însă au fost refuzate, deși sumele propuse au fost de-a dreptul incredibile. 

Emmanuel Macron a încercat să îl convingă pe Kylian Mbappe să semneze cu altă echipă din Ligue 1

În plină desfășurare a alegerilor din Franța, președintele Emmanuel Macron (44 ani), a dezvăluit că a discutat cu Kylian Mbappe și, în mod surprinzător, ar fi încercat să îl convingă să semneze cu rivala Olympique Marseille, care este echipa de suflet a conducătorului. 

Varianta a fost exclusă din start de atacantul francez, care s-ar putea despărți de Ligue 1 la finalul sezonului, președintele Florentino Perez insistând pentru transferul său. 

„Nu se pune problema, din păcate, ca Kylian Mbappe să meargă la Olympique Marseille. Dacă își dorea să meargă acolo, aș fi luptat pentru acest lucru, însă mi-a spus 'nu' extrem de rapid...E bine să ne luptăm ca el să rămână în liga franceză pentru că este un jucător uriaș”, a declarat Macron pentru Quotidien. 

  • 160 de milioane de euro este cota lui Kylian Mbappe conform Transfermarkt. 
  • 33 de goluri și 22 de assist-uri a bifat atacantul francez în 41 de meciuri jucate în acest sezon. 
Modifică setările cookies