Președintele Macron a confirmat că l-a sunat pe Mbappe pentru a-l convinge să rămână la Paris Saint-Germain: „Este rolul unui președinte să își apere țara!” 

kylian mbappe Emmanuel Macron Paris Saint-Germain Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iunie 2022, 15:40
Data actualizarii: Sambata 04 Iunie 2022, 15:40

Kylian Mbappe (23 ani) a semnat prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain. 

Preşedintele francez Emmanuel Macron a recunoscut, într-un interviu acordat presei regionale din ţara sa, că a discutat cu starul Kylian Mbappe înainte ca acesta să-şi prelungească contractul cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, informează L'Equipe.

Cu ocazia unei conferinţe de presă în care a prezentat motivele deciziei sale de a rămâne la PSG, în loc să dea curs ofertei campioanei Spaniei, Real Madrid, Mbappe a precizat că a primit "sfaturi bune" din partea preşedintelui Franţei, care a dorit ca el să "rămână" pe Parc des Princes.

Lucru confirmat sâmbătă chiar de către Emmanuel Macron, care a recunoscut că "a avut o discuţie cu Mbappe" înainte ca acesta să aleagă să-şi prelungească înţelegerea cu PSG până în 2025.

„Vreau să vă asigur că nu intervin în niciun transfer", a ţinut să sublinieze însă preşedintele Franţei. "Sunt la fel ca orice alt cetăţean când vine vorba de fotbal, cu dorinţa de a vedea un joc frumos şi de a susţine o echipă”, a spus Macron, suporter declarat al formaţiei Olympique Marseille.

„Am avut o discuţie cu Kylian Mbappe înainte, pur şi simplu pentru a-l sfătui să rămână în Franţa. Atunci când este solicitat în mod informal şi amical, este rolul unui preşedinte să îşi apere ţara”, a conchis Emmanuel Macron.

AGERPRES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!