Franta

Pedepse cu inchisoarea dupa derbyul exploziv Marseille - Lyon. Mai multi fani, condamnati cu executare dupa meciul in care Valbuena a fost spanzurat pe Velodrome

Derbyul etapei trecute din Ligue 1, OM - OL, s-a incheiat nedecis, scor 1-1. Partida a fost insa presarata cu momente dintre cele mai explozive, totul culminand cu momentul in care fanii de pe Velodrome au spanzurat o mascota care il intruchipa pe Mathieu Valbuena.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2015, 09:12
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2015, 09:25

Incidentele de la meciul Olympique Marseille - Olympique Lyon (1-1) s-au lasat cu pedepse cu executare, anunta presa franceza.

In urma derbyului de pe Velodrome, trei fani ai gazdelor s-au ales cu pedepse cu inchisoarea cuprinse intre 4 si 6 luni, dar si cu interdictii de a mai intrat pe stadioane timp de doi ani. Acestia au fost gasiti vinovati dupa ce au provocat un scandal monstru, aruncand in teren cu pietre, fumigene si torte, dar si dupa ce s-au batut cu fortele de ordine.

Pe langa cei trei suporteri deja condamnati, Politia si Clubul Marseille investigheaza alti 5 ultrasi. Doi dintre acestia l-ar fi atacat pe Anthony Lopes, portarul lui OL, cu sticle de bere, in timp ce alti 3 au fost deja identificati si isi pregatesc apararea.

"Am vazut ca toata lumea facea asta, am facut-o si eu, dar acum imi pare rau", a spus unul dintre acuzati pentru Le Parisien.

Cel mai grav incident al meciului Marseille - Lyon a fost consemnat in momentul in care suporterii gazdelor au spanzurat o papusa care il intruchipa pe Valbuena si pe care erau inscriptionate obscenitati.

CITESTE SI

Modifică setările cookies