PSG Christophe Galtier kylian mbappe Franta

"Orice aș spune, nu mă credeți!". Tirada lui Christophe Galtier când a fost întrebat despre Kylian Mbappe: ce a discutat cu jucătorul

Kylian Mbappe și-a manifestat intenția de a pleca de la PSG în următoarea perioadă de transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 17:05
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 17:27

Spaniolii de la Marca au scris că "relația dintre Kylian Mbappe și PSG este complet distrusă" și "nu mai este cale de întoarcere". Astfel, campionul mondial din 2018 ar fi cerut deja conducerii clubului francez să părăsească clubul.

Totuși, Luis Campos, directorul sportiv al lui PSG, a negat informația, spunând că Kylian Mbappe nu i-ar fi spus niciodată despre dorința de a pleca în ianuarie. De asemenea, oficialul campioanei Franței lasă de înțeles că ar fi vorba o tentativă de destabilizare a echipei sale.

Reacția lui Christophe Galtier despre posibila plecare a lui Kylian Mbappe

Înaintea confruntării din campionat, cu Olympique Marseille, antrenorul campioanei Franției a avut o reacție virulentă cu privire la speculațiile care au apărut în jurul clubului și al posibilei plecări a atacantului francez. 

"Trebuie să ai o anumită experiență pentru a manageria lucruri de genul acesta. Ce aș vrea să vă spun este că niciodată nu vorbiți despre fotbal. Mă întrebați o groază de lucruri, dar doar un minut este despre fotbal. 

Orice v-aș spune, nu mă credeți, pentru că mereu scrieți și spuneți pe invers. Orice apare în presă e pe invers față de ceea ce spun. 

Așa că atunci când spun că un jucător este bine, atunci este bine. Kylian Mbappe a oferit cel mai bun răspuns în meciul cu Benfica. A fost ales omul meciului, a avut o prestație foarte bună.

Am vorbit cu Kylian despre toate speculațiile care au apărut în presă.. iar răspunsul este nu", a declarat tehnicianul parizienilor la conferința de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!