OFICIAL: Francezii anunta ca Zlatan se umple de bani! PSG are o mutare soc pentru el! Cum isi va incheia cariera URIASUL Ibracadabra:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 14:35

	OFICIAL: Francezii anunta ca Zlatan se umple de bani! PSG are o mutare soc pentru el! Cum isi va incheia cariera URIASUL Ibracadabra:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Ibrahimovic este fericit la PSG si asta se vede si pe terenul de joc. Cum sumele care se platesc pe jucatori, cat si salariile pe care le obtin ei sunt tot mai mari, Ibra vrea si el mai multi bani.

Agentul sau s-ar fi intalnit cu sefii lui PSG, scriu francezii de la L'Equipe.

Zlatan incaseaza acum 13,8 milioane de euro pe an, iar daca va renegocia cum isi doreste, Mino Raiola ar putea obtine pentru jucatorul pe care il impresariaza suma de 15 milioane.

Suedezul implineste 32 de ani in luna octombrie, iar in acest moment mai are contract cu PSG pana in 2015. Daca va ramane in Franta, atunci gruparea pariziana ar putea fi echipa la care isi va incheia activitatea.

Chiar si dupa o eventuala marire de salariu, Ibra nu ar fi cel mai bine platit jucator din lume - daca ne referim doar la salariu, fara alte prime sau drepturi. Cei mai multi bani incaseaza Ronaldo - 18 mil., apoi e Falcao - 14 mil. Ibra ar veni doar pe locul secund.

Românii vor avea cărţi de identitate noi. Ce date nu vor mai fi trecute în cip
BRAT