Oficial: fotbalul a luat-o razna! Ce salariu ii propune PSG fotbalistului pe care "il aduce maica-sa in fiecare zi la antrenamente"

Oficial: fotbalul a luat-o razna! Ce salariu ii propune PSG fotbalistului pe care "il aduce maica-sa in fiecare zi la antrenamente"

PSG a cheltuit 222 de milioane pe transferul lui Neymar de la Barcelona si va scoate tot atatia bani din buzunar pentru contractul brazilianului. Cum banii nu sunt o problema prea mare pentru seicii care conduc clubul parizian, acestia il vor acum si pe Mbappe.

PSG este dispusa sa ii ofere lui Kylian Mbappe un salariu colosal si sa-l faca cel mai bine platit tanar jucator din lume. La doar 18 ani, internationalul francez poate ajunge sa incaseze 20 de milioane de euro pe sezon!

L'Equipe scrie ca PSG i-a oferit lui Mbappe un contract pe cinci ani in valoare de 100 de milioane de euro. Conducatorii formatiei din capitala Frantei spera sa-l convinga pe atacant, iar acesta sa isi forteze plecarea de la Monaco.

PSG ar trebui sa plateasca peste 100 de milioane de euro si pentru a-l transfera pe Mbappe de la Monaco, astfel ca intreaga afacere ar trece usor de 200 de milioane.

In urma cu cateva luni, Danijel Subasic, colegul lui Mbappe de la Monaco, se amuza pe seama acestuia: "E un fotbalist extraordinar, dar pentru noi exista ceva usor amuzant. Se vorbeste de milioane, zeci de milioane, dar pe el il aduce mama sa in fiecare zi la antrenamente", spunea Subasic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies