Nasser Al-Khelaifi PSG Franta

Nu se mai termină problemele la PSG! Nasser Al-Khelaifi este investigat după ce ar fi răpit, torturat și sechestrat un bărbat

După acuzațiile aduse împotriva lui Achraf Hakimi, campioana Franței a mai primit o lovitură.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 17:07
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 17:17

Cotidianul L'Equipe a dezvăluit că au fost desemnați trei procurori pentru a ancheta acuzațiile de răpire, tortură și sechestrare aduse lui Nasser Al-Khelaifi.

Tayeb Benabderrahmane l-a acuzat pe președintele lui PSG, în urmă cu câteva luni, că l-ar fi răpit, sechestrat și torturat în Qatar, după ce acesta ar fi vrut să ofere publicității detalii compromițătoare despre oficialul campioanei Franței.

Potrivit sursei citate, întâmplarea ar fi avut loc în 2020, atunci când Tayeb Benabderrahmane a fost arestat, ocazie cu care a făcut acuzații grave împotriva lui Nasser Al-Khelaifi, despre felul în care Qatar a obținut organizarea Cupei Mondiale. 

"El susține că a fost închis în Qatar timp de șase luni și a fost torturat. Apoi, a fost plasat în arest la domiciliu. În final, a fost lăsat să plece în luna noiembrie, după ce a semnat un document prin care a promis că nu va face publice documentele compromițătoare despre Nasser Al-Khelaifi", se arată în articolul respectiv.

Achraf Hakimi, acuzat de viol 
 

Achraf Hakimi (24 ani) este acuzat de viol după cum informează un articol din Le Parisien. Sursa citată informează că o tânără a mers la poliție, acuzând că a fost violată de jucătorul marocan. Deși a refuzat să depună plângere, procurorii au preluat cazul. 

Conform ziarului francez, presupusa victimă are 23 de ani și locuiește Fontenay-sous-Bois. Deși nu a vrut să depună plângere, fata a vrut să declare că a fost violată. În cursul zilei de duminică a mers la poliția din Nogent-sur-Marne. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!