Neymar si MARELE ANUNT, diseara, dupa Supercupa Frantei: "Toata lumea o sa vorbeasca despre asta!" Monaco - PSG e AZI la Sport.ro, 22:00

Neymar si MARELE ANUNT, diseara, dupa Supercupa Frantei: "Toata lumea o sa vorbeasca despre asta!" Monaco - PSG e AZI la Sport.ro, 22:00

Supercupa Frantei se vede la Sport.ro, diseara, ora 22:00

"Toata lumea o sa vorbeasca despre asta dupa Supercupa Frantei", spune Thiago Silva, capitanul lui PSG, care lasa se se inteleaga faptul ca transferul lui Neymar in capitala Frantei este ca si facut.

Silva e un prieten apropiat al lui Neymar si pastreaza in permanenta legatura cu starul Barcelonei.

"Ne asteapta un meci foarte important, Supercupa cu Monaco, nu cred ca e un moment bun sa vorbesc acum despre transferul lui Neymar. Haideti sa asteptam sa treaca meciul, vom putea sa vorbim mai multe imediat dupa."

"Vorbesc des cu Neymar, asa este. Toata lumea stie ca suntem prieteni, am jucat impreuna multi ani, avem o relatie apropiata. E un moment in care trebuie sa ia o decizie."

"Nu putem sa vorbim mai multe despre Neymar acum, dupa meciul cu Monaco cred ca toata lumea va vorbi", a spus Thiago Silva intr-un interviu pentru L'Equipe.

Supercupa Frantei, Monaco - PSG, se vede la Sport.ro, in seara asta de la ora 22:00

Citeste si:Neymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies