Franta

Nervi și deznădejde după plecarea lui Messi de la FC Barcelona. Cum au reacționat foștii colegi ai argentinianului 

Plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona a fost una intens analizată, iar reacțiile din partea foștilor colegi nu au întârziat să apară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 09:02
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 09:11

Starul argentinian s-a înțeles cu PSG, unde urmează să evolueze pentru următoarele două sezoane, cu posibilitatea prelungirii pentru încă unul. 

Dacă la Paris situația pare să fie una extraordinară, pe Camp Nou lucrurile nu stau la fel de bine. Potrivit The Athletic, surse din anturajul clubului au mărturisit că jucătorii de la FC Barcelona nu au primit prea bine plecarea lui Messi, iar situația financiară nu ajută în acest sens. 

  • Nervi și deznădejde după plecarea lui Messi de la FC Barcelona. Cum au reacționat foștii colegi ai argentinianului

"Sunt o mulțime de oameni nervoși, din diferite motive. Poate unii au dreptate, poate alții se înșeală. Fiecare situație e diferită", a declarat respectiva sursă. 

"Neto își dorește să plece. Coutinho se simte aiurea. Pjanic se simte înșelat. Jordi Alba are un contract complicat de lungă durată", a adăugat aceasta. 

Gerard Pique, vocal după plecarea lui Messi
 

Pique, unul dintre liderii vestiarului Barcelonei, a comentat plecarea lui Messi, după amicalul cu Juventus (3-0). El crede că fosta conducere a fost de vină pentru plecarea fotbalistului argentinian.

"Plecarea lui Messi? Toată vina este a conducerii din ultimii ani (n.r. Josep Bartomeu). Managementul clubului ne-a afectat pe toți în ultimele sezoane. Dar istoria ne arată că știm cum trebuie să ne ridicăm. 

Este foarte greu de acceptat faptul că cel mai bun jucător din istorie pleacă, și doare, dar mai devreme sau mai târziu tot s-ar fi întâmplat asta. Viața merge înainte", a spus Pique la finalul meciului cu Juventus.

Modifică setările cookies