Franta

Motivul pentru care s-au amânat discuțiile dintre Real Madrid și Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (22 de ani) a intrat în ultimele luni de contract cu cei de la PSG și este una dintre prioritățile celor de la Real Madrid pentru perioada de transferuri din vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 19:28
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 19:33

 

Coincidența face ca cele două echipe să se întâlnească în optimile de finală ale UEFA Champions League. Pentru a evita eventualele probleme, cei de la Real Madrid vor să „amâne” discuțiile cu reprezentanții lui Mbappe.

Discuții amânate între Real Madrid și PSG

”Dubla” este programată în februarie, astfel că din martie se vor relua negocierile dintre cele două părți, notează spaniolii de la AS.

Până atunci, Mbappe va intra în ultimele șase luni de contract cu PSG. Parizienii au încercat să-l convingă să rămână pe Parc des Princes și i s-a propus chiar și contract cu un salariu mai mare, dar campionul mondial a refuzat.

În vară, Real Madrid a făcut o ofertă concretă pentru a-l lua pe Mbappe, care intrase atunci în ultimul an de contract, dar șefii parizieni au refuzat, încrezători fiind că atacantul francez va semna din nou cu PSG.

Mbappe are cifre impresionante în acest sezon pentru cei de la PSG. A jucat în 23 de meciuri și a marcat de 13 ori, cifră la care se mai adaugă și alte 14 pase decisive, în toate competițiile.

Cota de piață a atacantului francez ajunge la 160 de milioane de euro.

Modifică setările cookies