Franta

Lui Beckham nu i-a venit sa creada ce mesaj a primit la primul meci ca titular la PSG! Bannerul GENIAL al fanilor echipei lui Banel! Ce i-au transmis:

David Beckham a jucat pentru prima data ca titular la Paris Saint-Germain in partida incheiata 2-2 cu cei de la Saint-Etienne!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Martie 2013, 12:35
Data actualizarii: Luni 18 Martie 2013, 12:46

Ajuns la 37 de ani, David Beckham e hotarat sa arate ca inca mai poate juca la cel mai inalt nivel. Dupa ce a jucat 3 meciuri la PSG, intrand pe teren din postura de rezerva, Beckham a jucat pentru prima data de la inceputul meciul contra celor de la St Etienne.

Titular in centrul liniei de mijloc, Beckham a fost integralist in acest meci insa nu a avut prea multe motive sa zambeasca - PSG a obtinut doar un punct desi a condus cu 2-0 inca din minutul 19. La oaspeti, Banel Nicolita a fost rezerva si nu a fost folosit de antrenorul Christophe Galtier.

Beckham s-a enervat rau de tot la faza golului egalizator al lui Clerc, faza la care Thiago Silva a fost faultat dur de Brandao insa arbitrul nu a acordat nimic - VIDEO AICI

In plus, Beckham nu a scapat de o atentie speciala din partea fanilor celor de la St Etienne. Daca in prima faza a fost extrem de multumit sa vada bannerul pe care scria 'Beckham, I love you' ....

... nu la fel de multumit a fost cand fanii au dezvaluit si prima parte a mesajului :) 'Victoria Beckham, I love you'


Modifică setările cookies