Keseru, gol si pasa de gol in Franta: "Nu pot descrie in cuvinte bucuria pe care o simt"

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Septembrie 2013, 17:26

	Keseru, gol si pasa de gol in Franta: "Nu pot descrie in cuvinte bucuria pe care o simt"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Lui Claudiu Keseru ii merge super bine la SC Bastia. Acesta a reusit un gol si o pasa de gol in meciul castigat cu 2-1 de echipa sa in fata celor de al Toulouse.

"Nu pot descrie in cuvinte bucuria pe care o simt. A fost o placere enorma sa marchez din nou. Nu am jucat in finalul sezonului trecut din cauza unei accidentari la menisc si am stat doua luni.

Am revenit la antrenamente cu doar cateva saptamani inainte de inceperea noului sezon, dar genunchiul nu ma mai supara si pot sa ma concentrez la ceea ce am de facut in teren", a spus Keseru.

Keseru a marcat in minutul 43, iar in minutul 88 a fost inlocuit cu Sable. Al doilea gol al gazdelor a fost inscris de Romaric, in minutul 67, in urma unei pase de la Claudiu Keseru.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT