Franta amiens Ligue 1 Ligue 2 strasbourg Franta

Inaintea etapei de aseara, 6 echipe aveau sanse la promovarea in Ligue 1. Deznodamantul a fost absolut uluitor, cu gol in minutul 90+6

Racing Club Strasbourg si Amiens sunt echipele care au obtinut aseara promovarea in Ligue 1, la finalul unei etape, ultima din esalonul al doilea francez, absolut nebune!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2017, 09:25
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2017, 09:35

RC Lens, echipa la care evolueaza Habib Habibou , Cristian Lopez si Abdellah Zoubir, fotbalisti trecuti prin Liga I, pe la Steaua, CFR si Petrolul, a ratat dramatic promovarea.

In minutul 88 al partidelor, RC Lens conducea cu 2-1 in meciul cu Niort, in timp ce Amiens era in corzi la Reims, scorul fiind 1-1. Intr-o alta partida, Troyes si Sochaux erau la egalitate, 2-2.

Din minutul 88 s-a declansat insa nebunia! Troyes, care revenise deja de la 0-2 cu Sochaux, a punctat pentru 3-2, coborandu-i pe cei de la Lens pe locul 3, care duce la baraj.

Pentru ca lucrurile sa fie si mai dramatice, Amiens a punctat pentru 2-1 in deplasarea de la Reims in minutul 90+6, in urma unei lovituri libere, printr-un fotbalist intrat din postura de rezerva.

Cristian Lopez, ex-CFR, a punctat si el pentru Lens in prelungiri, meciul cu Niort terminandu-se 3-1. In ciuda victoriei, Lens a incheiat doar pe locul 4, dupa Troyes.

De mentionat ca ambele echipe promovate direct, Strasbourg si Amiens, erau venite din liga a treia la inceputul sezonului!

Clasamentul final

Clasamentul inaintea etapei

Modifică setările cookies