Gest INCREDIBIL al unui jucator de la Lyon: a REFUZAT sa fie platit in perioada accidentarii! Ce le-a zis sefilor sai

Gest INCREDIBIL al unui jucator de la Lyon: a REFUZAT sa fie platit in perioada accidentarii! Ce le-a zis sefilor sai

Intr-o perioada in care banii par singura preocupare a fotbalistilor, un jucator de la Lyon face un gest rar. 

Brazilianul Rafael da Silva, cunoscut pentru perioada in care a jucat la Manchester United intre 2008 si 2015, a ajuns anul trecut la Lyon, dar acolo a avut mari probleme cu accidentarile.

A jucat putin in primul sezon, iar cel de-al doilea a debutat tot cu o accidentare, in conditiile in care fosta campioana a Frantei are un inceput slab de sezon. Brazilianul a mers la conducere si a cerut sa nu fie platit in perioada accidentarii pentru ca se simte vinovat. Sefii sai l-au anuntat ca asa ceva ar fi ilegal avand in vedere ca exista un contract scris intre cele doua parti, dar fundasul brazilian nu a vrut sa auda.

El a decis sa isi doneze banii fundatiei clubului, cea care ajuta copiii bolnavi de la un spital din oras. Banii lui Rafael s-au dus catre niste aparate electronice care ii ajuta pe copii sa comunice cu jucatorii chiar si pe teren. Acesrtea sunt plimbate de mascota clubului la vestiare si pe gazon, inainte si dupa partide, iar tinerii pot vedea de aproape tot ce se intampla cu echipa orasului.

"Mie imi place sa joc si sa fiu platit pentru asta, dar eu nu jucam... Sunt fericit ca i-am ajutat pe copii, mi-a prins bine si mie. M-a ajutat mult in perioada in care am fost accidentat",
a spus Rafael. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies