Christophe Galtier parc des princes PSG reguli PSG Franta

Dictatura de pe Parc des Princes. Regula impusă de conducerea de la PSG care le va deranja pe starurile campioanei Franței

Noul staff tehnic de la PSG, împreună cu conducerea echipei au ajuns la un acord cu privire la strictețea regulilor impuse jucătorilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 16:28
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 16:53

Una dintre provocările lui Christophe Galtier și Luis Campos a fost să rezolve sau măcar să diminueze problemele apărute în vestiar și indisciplina jucătorilor. 

Presa internațională din Spania a prezentat planul de redresare a situației de pe Parc des Princes, iar una dintre regulile de bază pentru sezonul viitor are legătură cu disciplina. 

"Vor exista reguli pentru o coexistare decentă a grupului. Vor fi și lucruri negociabile, dar altele de neclintit. Voi vorbi cu jucătorii, pentru că trebuie să existe o anumită disciplină în viața extrasportivă. Cel mai important lucru este că am susținerea președintelului și a directorului sportiv. Disciplina stă la baza succesului", a declarat Galtier.

Potrivit înțelegerii dintre Nasser Al-Khelaifi, Christophe Galtier și Luis Campos, fotbaliștii nu vor mai avea dreptul să petreacă serile în oraș în timpul sezonului: "Dacă nu sunt de acord, jucătorii sunt liberi să plece".

În afara regulii de bază, cotidianul Marca a prezentat cele și alte detalii despre regulamentul impus de Christophe Galtier:

1. Cine întârzie la antrenament, pleacă acasă 

2. Fără telefon mobil la masă

3. Micul dejun și prânzul se servesc la baza de pregătire

Curățenia de vară la PSG

Antrenorul de 55 de ani vrea să facă curățenie la echipă, iar presa franceză a prezentat lista jucătorilor pe care Galtier nu și-ar mai dori pe Parc de Princes. 

Leandro Paredes (28 de ani), Mauro Icardi (29 de ani), Abdou Diallo (26 de ani), Layvin Kurzawa (29 de ani), Ander Herrera (32 de ani), Julian Draxler (28 de ani), Idrissa Gueye (32 de ani), Danilo Pereira (30 de ani), Thilo Kehrer (25 de ani) și Dina Ebimbe (21 de ani) sunt fotbaliștii pe care Christophe Galtier nu îi are în vedere pentru sezonul viitor. 

Modifică setările cookies