DEZVALUIRI SOCANTE despre jucatorii lui PSG: "Imi dadea mesaje: vreau sa ling sampanie de pe corpul tau! Devine violent!"

DEZVALUIRI SOCANTE despre jucatorii lui PSG: "Imi dadea mesaje: vreau sa ling sampanie de pe corpul tau! Devine violent!"

Doua ziariste au povestit in presa din Franta despre harturirile jucatorilor de la PSG.

Marion Aydalot lucreaza pentru 'Europa 1' si spune ca a fost abordata prin SMS de doi dintre jucatorii lui PSG, pe care insa nu vrea sa-i numeasca.

PROPUNERI INDECENTE

"Unul dintre ei m-a invitat in jacuzzi-ul sau. Mi s-a parut o gluma, insa nu a fost asa. Totusi, i-am luat interviu de doar doua ori, e ciudat sa-mi ceara asa ceva, nici nu ne cunosteam.

Celalalt era obsedat de mine, e imposibil sa lucrez cu el. Poate deveni foarte violent. In plus, cand spui 'nu' unor astfel de propuneri, observi cum reputatia ta se duce in jos", spune Marion.

Si ziarista din Belgia, Hilde van Malderen s-a plans ca a primit tot asemenea propuneri:

"Am primit si eu mesaje de la jucatori de fotbal, care imi cereau sa ma duc sa dorm la ei. Sau imi spuneau ca le place sa bea sampanie si ca le-ar placea sa linga sampanie de pe corpul meu. Iar acestea sunt doar cele mai cuminti mesaje pe care le-am primit".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies