CE ONOARE! L'equipe deschide site-ul cu Boloni: "Cum l-ati creat pe Ronaldo?" SUPER povestea: "In ziua aceea s-a nascut Ronaldo"

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 14:42

	CE ONOARE! L'equipe deschide site-ul cu Boloni: "Cum l-ati creat pe Ronaldo?" SUPER povestea: "In ziua aceea s-a nascut Ronaldo"

►ZI CU Mutu, miercuri 18:00, prezentare Zicu la Petrolul, in direct la Sport.ro!

Lazlo Boloni l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo inaintea sa ajunga sa fie cunoscut de toata lumea. A lucrat cu el la Sporting, in sezonul 2002/2003. Boloni a fost antrenorul care l-a promovat in acel an de la echipa de juniori si l-a ajutat sa creasca.

“Ce m-a impresionat cel mai mult, pe langa tehnica sa, a fost gradul de implicare in antrenamente, fara frica si fara prea mult respect pentru jucatorii buni din echipa. In 2001 cand am ajuns la Lisabona, Ronaldo nu era nici rezerva. Era un junior. L-am vazut prima oara intr-un meci amical si apoi nu l-am mai lasat niciodata sa plece. Nu era un jucator firav de 16 ani, ci unul deja matur. ”, a spus Boloni.

"In ziua aceea s-a nascut Ronaldo"

“Imi aduc aminte ca intr-un amical in Spania a pierdut o mingea dupa ce si-a luat urechi. Imediat a fugit si a recuperat mingea, facandu-mi semn ca a inteles. Pentru mine, in acel moment s-a nascut Ronaldo. Cateva saptamani mai tarziu a reusit o dubla intr-un meci cu Moreirense, in septembrie 2002”, povesteste Boloni.

Intrebat de francezi daca l-ar fi votat pe Ronaldo, Boloni este convins ca acesta a meritata sa castige acest trofeu.

"A avut un an remarcabil la Real Madrid. Chiar daca nu a castigat trofee, performantele sale au fost uluitoare. Si-a asumat un rol important si la echipa nationala. Pentru aceste doua motive l-as fi votat, chiar daca nu as fi foarte obiectiv pentru ca il admir. Pe langa tehnica si viteza are si o coordonare fantastica ce il ajuta sa isi depaseasca adversarii”, a mai spus Boloni.

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies