Buget NELIMITAT pentru cele mai tari transferuri din istorie! Tripleta incredibila la care viseaza seicii lui PSG:

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Aprilie 2014, 17:15

	Buget NELIMITAT pentru cele mai tari transferuri din istorie! Tripleta incredibila la care viseaza seicii lui PSG:

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

PSG a ratat sansa calificarii in semifinalele Champions League iar acum seicii cauta noi transferuri. Se discuta si viitorul lui Blanc, antrenor care inca nu si-a prelungit contractul. Seicii viseaza in continuare la transferuri uriase precum Messi si Cristiano Ronaldo, dar si la Hazard. Problema cea mai mare o reprezinta fair-play-ul financiar impus de FIFA, iar daca echipa va scapa pentru sezonul urmator va incerca sa dea cele mai mari lovituri din istorie, anunta fostul presedinte al clubului Alain Cayzac.

"Aceasta eliminare din Champions League poate fi o mica binecuvantare. Ii forteaza pe sefii clubului sa observe lipsurile din echipa. Visul transferurilor lui Messi, Ronaldo sau Hazard este realizabil acum", a declarat el.

Cabaye a declarat recent ca Hazard poate fi lovitura verii aplicata de PSG. "E cel mai apropiat jucator ca valoare de Messi si Ronaldo. Ar fi un transfer minunat, as dori sa joc din nou alaturi de el. Dar nu ma ocup eu de transferuri", a declarat francezul, care a fost coleg de echipa cu Hazard la Lille. 

Eliminarea din Champions League a reprezentat o adevarata lovitura pentru sefii lui PSG, care doreau trofeul anul acesta la Paris. Presedintele Nasser al Khelaifi a bagat echipa azi in sedinta, anunta Le Parisien. 

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies