Franta

Beckham are salariu mai MIC decat Banel! Francezii au aflat cat castiga la PSG! Cum dribleaza taxele imense din Franta:

Beckham a anuntat ca isi va dona salariul de la PSG unui orfelinat, dar va incasa o suma lunar din partea seicilor arabi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2013, 14:15
Data actualizarii: Duminica 10 Februarie 2013, 14:20

Ziarul francez Le Parisien a publicat adevarata intelegere dintre David Beckham si PSG, dupa anuntul soc in care englezul a dezvaluit ca isi va dona toate castigurile unui centru de copii din Paris.

Banii au fost donati direct de PSG iar suma nu a trecut prin conturile celui mai bine platit fotbalist din istorie.

Bekham a semnat totusi un contract de 31.000 de euro pe luna valabil din ianuarie timp de cinci luni.

Pe langa aceasta suma, Beckham va mai primi paza in valoare de 20.000 de euro pe luna. Va avea in permanenta doi bodyguarzi, englezul fiind unul dintre cei mai cunoscuti oameni de pe planeta.

PSG va mai plati si o camera de hotel in valoare de 20.000 de euro pe luna. Familia lui Beckham ramane la Londra si nu se va muta alaturi de el in capitala Frantei.

Salariul lui Beckham e printre cele mai mici din Ligue 1. Media primii ligi din Franta este de 45.000 de euro pe luna iar contractul dintre PSG si englez ridica semne de intrebare. Banel Nicolita de exemplu castiga 600.000 de euro pe sezon, aproape dublu fata de Beckham!

"E contract de liga a doua, pe cine cred ei ca pacalesc? Beckahm a castigat 30 de milioane de euro in 2012, accepta el doar cateva sute de mii acum?",
a comentat un avocat specializat in legi sportive pentru Le Parisien.

Presa franceza e convinsa ca Beckham si PSG au gasit o metoda sa dribleze taxele imense pe lux din Franta, dar in contractul dintre jucator si club nu exista alte beneficii stipulate.

Beckham nu are prima pentru aparitii, goluri marcate sau trofee castigate!


Modifică setările cookies