25 de milioane de euro pentru un antrenor nou la Paris Saint-Germain! Șeicii trebuie să plătească o sumă importantă de bani pentru înlocuitorul lui Pochettino 

Paris Saint-Germain Christophe Galtier Mauricio Pochettino PSG Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2022, 15:34
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 15:35

Paris Saint-Germain își caută un nou antrenor pentru sezonul următor.

Odată cu prelungirea contractului lui Kylian Mbappe oficialii de pe Parc des Princes au anunțat schimbări majore la club. Directorul sportiv a fost înlocuit, astfel că Luis Campos a fost numit în locul lui Leonardo, iar următorul 'obiectiv' este schimbarea antrenorului, după lipsa de rezultate dorite sub comanda lui Mauricio Pochettino.

Paris Saint-Germain a insistat pentru a-l convinge pe Zinedine Zidane, fără succes însă, fostul antrenor de la Real Madrid având ca obiectiv postul de selecționer al naționalei Franței. Noul director sportiv, Luis Campos, a venit cu o sugestie de antrenor, iar oficialii clubului încearcă să perfecteze mutarea. 

25 de milioane de euro pentru noul antrenor de la Paris Saint-Germain 

Christophe Galtier, actualul antrenor al lui Nice, este următorul antrenor pe lista lui Paris Saint-Germain, însă pentru a-l aduce, campioana Franței ar trebui să 'scoată din buzunar' o sumă considerabilă de bani. Conform Mundo Deportivo, 25 de milioane de euro ar trebui să plătească PSG pentru a-și schimba tehnicianul. 

Demiterea lui Mauricio Pochettino ar costa-o pe Paris Saint-Germain 15 milioane de euro, din motivul că nu își duce contractul la bun sfârșit. De cealaltă parte, presa franceză anunță că pentru a-l aduce pe Galtier, PSG ar trebui să plătească nu mai puțin de 10 milioane de euro. 

Nisa a plătit 3 milioane de euro către Lille pentru a-l lua pe antrenorul francez și ar putea primi triplu în cazul în care va semna cu PSG. Oficialii grupării de pe Parc des Princes încearcă să găsească formule prin care ar putea scădea prețul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!