Fotbal fara rosu Fotbal fara rosu

(P) Stoican, Stelea, Prodan si Falemi sunt gata pentru maratonul de la Craiova. Inscrie-te si tu la 24h de fotbal fara ROSU

Inscrieri pe fotbalfararosu.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 14:56
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 15:18

Craiova. Orasul care a dat una dintre cele mai frumoase povesti din fotbalul romanesc. E orasul Universitatii, al Craiovei Maxima, al pasiunii nebune pentru fotbal. 

E orasul care a dat nume de legenda si care continua sa respire fotbal. E orasul care ne-a aratat ca poti sa reusesti orice atunci cand pui suflet! Non-stop, 24 din 24! 

Craiova e orasul perfect pentru initiativa Gillette, un maraton de 24 de ore de fotbal fara rosu, ca pe vremuri, cand nimic altceva nu mai conta. Fotbal pe bune, fara cartonase rosii, jucat cu fairplay, cu pasiune, dorinta de victorie si respect pentru adversar. 

Dupa succesul de la Bucuresti, maratonul de 24h Gillette Mach 3 ajunge la Craiova, intre 16 si 17 mai, acolo unde oltenii au sansa sa joace cu cativa dintre idolii lor din copilarie, pe terenul Scolii nr. 29 Nicolae Romanescu. 

Flavius Stoican, Bogdan Stelea, Didi Prodan si Nana Falemi au facut spectacol pe mari stadioane, acum isi amintesc cum era fotbalul simplu, jucat din pasiune si cu fariplay. 

Nascut langa Craiova si crescut cu performantele Stiintei din anii '80, Stoican revine in locul de unde a pornit totul pentru el. Opt ani petrecuti in Banie si peste 100 de meciuri in tricoul alb-albastru l-au facut pe Stoican sa inteleaga ce inseamna pasiunea in fotbal! 

"De mic am iubit fotbalul, de cand driblam si jucam pe terenurile din Militari. Pe vremuri, la cata pasiune era, am fi jucat fotbal chiar si 24 de ore" - asa a inceput totul. Nana Falemi a dat startul pe Facebook la cel mai lung meci de fotbal din Romania: un maraton de 24 de ore la care au raspuns imediat prezent Bogdan Stelea si Didi Prodan! Falemi nu rateaza nici acum intalnirea cu gasca de la Craiova!

 

"Nu va fie frica, apara Stelica!"

Cine n-a auzit sloganul asta? Bogdan Stelea a fost portarul Generatiei de Aur. E omul care ne-a facut sa sarim si sa iesim pe strazi. E omul care ne-a facut sa ne simtim in siguranta si care ne-a aratat ca nu trebuie sa ne fie frica de nimic si de nimeni! Dupa o cariera in care s-a duelat cu nume mari din fotbalul mondial, Stelea revine la jocul simplu, la fotbalul curat. 

 

Madrid, Glasgow ...Craiova

Didi Prodan a juca la echipe uriase precum Atletico Madrid si Glasgow Rangers, a facut parte din Generatia de Aur, acum ii cheama pe iubitorii de fotbal adevarat sa vina langa el la Craiova. "Ii invit pe toti cei care iubesc fotbalul sa participe la maratonul nostru de 24h de fotbal fara rosu! Vom juca impreuna, ne vom antrena impreuna", transmite Prodan! 

 

Stelea si Prodan au sunat adunarea la Craiova printr-un clip postat pe Youtube

Inscrierile se fac pe www.sport.ro

Toti participantii din Craiova vor primi un premiu special de la Gillette pentru un barbierit fara roseata si sansa unei experiente fotbalistice de neuitat:

Premiul cel mare, acordat prin tragere la sorti: 2 x experienta in capitala fotbalului spaniol
• Premiul pentru fiecare participant: Pachet special Gillette Mach3

Puteti vedea o galerie foto de la maratonul din Bucuresti in galeria de mai jos.

Inscrie-te acum pe www.sport.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!