Muscelul Campulung Elite Fotbal intern

„Nu se poate așa ceva! E caz penal!” Fotbaliștii unei echipe din România, abuzați după ce au refuzat diminuarea salariului

Dezvăluiri incredibile despre situația ingrată prin care au fost nevoiți să treacă fotbaliștii unui club din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 19:09
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 19:17

Situație halucinantă în care s-au aflat mai mulți jucători de la Muscelul Câmpulung. Aceștia au fost obligați să se antreneze la șase dimineața, pentru că au refuzat diminuarea salariului.

”Înțeleg că acum vreo două-trei săptămâni, niște jucători de la Muscelul Câmpulung au fost obligați să facă antrenament la 6:00 dimineață. Erau obligați să facă asta pentru că au refuzat să semneze un act adițional pentru a-și micșora salariile, să aibă 300 de lei pe lună.

Erau niște băieți, veneau de la Mioveni, aveau contract acolo, se trezeau la 4:30, îi omora la antrenament, apoi dormeau pe o bancă acolo până la ora 11. Nu se face așa ceva! E caz penal!”, a  spus jurnalistul Decebal Rădulescu, potrivit Digisport.

Fotbaliștii nevoiți să apeleze la AFAN

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a confirmat autenticitatea cazului și a explicat că lucrurile s-au rezolvat între timp.

„La 6:00, la 12:00 și la 15:00 (n.r. - se antrenau). S-a rezolvat până la urmă, au înțeles cei din conducere și au revenit la programul inițial. Așa ceva se făcea imediat după Revoluție. Avem foarte multe intervenții, dar nu le mediatizăm”, a spus Emilian Hulubei, președintele AFAN.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!