Helmut Duckadam Edi Iordănescu Gica Hagi Fotbal intern

„E o mare problemă!” Cum a interpretat Helmut Duckadam disputa dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu

„Regele” s-a dezlănțuit după ce selecționerul României nu l-a convocat pe fiul său, Ianis Hagi, pe lista prelminară pentru meciurile naționalei de la sfârșitul lui martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 21:45
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 21:44

Fost președinte de imagine la FCSB, Helmut Duckadam a vorbit despre conflictul momentului dintre Gică Hagi și Edward Iordănescu. Eroul de la Sevilla a precizat că sunt mulți alții care nu au fost văzuți de federație în vederea convocării.

Cum a interpretat Helmut Duckadam disputa dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu

„Normal că ești subiectiv, ca părinte. Toți antrenorii care au fost selecționeri în România au fost implicați în selecțiile făcute. Inclusiv Hagi. Nici el nu a putut să facă pe toată lumea fericită.

Problema e alta: Hagi e Hagi și poate vorbi, dar ce facem cu ceilalți părinti care nu pot să iasă la TV și să vorbească? Părinții ai căror copii nu au fost convocați și joacă la Brescia, sau nu știu unde joacă.

Sau că nu l-a văzut nimeni, iar el joacă, așa cum a fost cazul lui Cojocaru, care juca meci de meci în Belgia? Până la urmă, l-au văzut și a fost conovcat. Aici e o mare problemă”, a spus Eroul de la Sevilla, potrivit Digi Sport.

Gheorghe Hagi, reacție vehementă la adresa lui Edward Iordănescu

„Regele” a acuzat că fiul său nu a fost luat în calcul pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, în ciuda faptului că a revenit pe teren și a prins deja câteva minute de joc. Hagi a reamintit declarațiile făcute de selecționer în perioada în care Ianis Hagi a fost accidentat, când Edward Iordănescu spunea că mijlocașul reprezintă o piesă importantă pentru naționala de fotbal a României. 

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Sunt două lucruri importante. Primul, că Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu”, a spus Hagi, printre altele, la Digisport.

TOATĂ DECLARAȚIA AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!