VIDEO EXCLUSIV „Ce semnifică 7 mai pentru dumneavostră?” Gigi Becali, tranșant: „Avem deja răspunsul de la FIFA și UEFA!”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 12:50
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 12:57

Patronul FCSB-ului a fost invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 09:30 la 12:30. 

În urmă cu 36 de ani, pe 7 mai 1986, Steaua București reușea cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc. Elevii lui Emeric Jenei (85 ani) au remizat 0-0 cu Barcelona în finala Cupei Campionilor Europeni, de la Sevilla, ca la loviturile de departajare, Gabi Balint și Marius Lăcătuș să înscrie și să aducă trofeul la București. 

În legătură cu acest triumf a fost chestionat și Gigi Becali (63 ani), la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. Omul de afaceri a precizat că în trecut nu era un suporter înrăit al roș-albaștrilor, dar acum este convins că FCSB este continuatoarea Stelei, lucru pe care susține că îl confirmă FIFA și UEFA. 

Gigi Becali: „Nu eram eu suporter!”

„Nu eram eu cu astea. Nu eram eu suporter, e pentru suporterii Stelei. Semnifică clubul meu, FCSB, care este Steaua și a luat Cupa Campionilor Europeni și care este la FIFA și UEFA recunoscută. Numai că eu nu sunt așa de ahtiat.

Scrie FCSB la Cupa Campionilor. La Geneva, la Elveția, la FCSB e trecut câștigat Cupa Campionilor. Uitați-vă pe site. În dreptul FCSB scrie o Ligă a Campionilor. Când ne fac punctajul, ne mai adaugă 2 puncte de la Liga Campionilor. Pentru FIFA și UEFA, FCSB e Steaua. Noi suntem continuatorii, noi avem deja răspunsul de la FIFA și UEFA”, a declarat Gigi Becali pentru Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!