VIDEO EXCLUSIV „A văzut toată lumea, nu numai eu!” Ce l-a deranjat pe Victor Pițurcă la națională! Va merge în Qatar să își susțină favoritul: „Îl iubesc foarte mult!”

Victor Pițurcă a analizat primele două jocuri ale lui Edi Iordănescu la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 10:43
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 11:06

Victor Pițurcă (65 ani) nu a fost impresionat de primele două meciuri ale lui Edward Iordănescu (43 ani) la echipa națională, 0-1 cu Grecia și 2-2 cu Israel. Antrenorul a dezvăluit că jocul a fost modest, dar cu toate acestea Iordănescu Jr. încă are timp pentru a redresa situația. 

Victor Pițurcă: „Timpul este limitat”

„Nu e o părere bună. A văzut toată lumea, nu numai eu. Timpul este limitat. Au fost aceste jocuri care au caracter amical, dar nu sunt amicale. Ele se contabilizează la FIFA, în clasamentul general. Este extrem de important să ocupăm un loc bun. De altfel, putem fi aruncați în urna a treia, a patra. O calificare va fi extrem de grea. 

Timpul e scurt. Au fost cele două meciuri. Nu au fost încurajatoare. Sigur, Edi Iordănescu poate trage concluziile”, a declarat Victor Pițurcă pentru PRO Arena și www.sport.ro

De altfel, fostul selecționer al României a recunoscut că va merge la Campionatul Mondial din Qatar pentru a-l susține pe Leo Messi (34 ani), după ce favorita sa, Italia, a fost eliminată dramatic de Macedonia de Nord în semifinala barajului. 

„Da, chiar cred că o să merg în Qatar, am fost și invitat. Echipa mea preferată e Italia, de când eram mic. Acum țin cu Argentina. E Messi acolo, îl iubesc foarte mult. Țin foarte mult la el, chiar dacă în Franța acum, la PSG, nu reacționează cum mi-aș dori și eu”, a precizat Victor Pițurcă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies