VIDEO EXCLUSIV Dragomir tranșează conflictul FCSB - CSA! „Această echipă este Steaua!” Ce spune despre Lăcătuș și Pițurcă

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 17:25
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 17:34

Dumitru Dragomir, fostul președinde al Ligii Profesioniste de Fotbal, a redus în discuție o temă ce persistă deja de câțiva ani în fotbalul românesc.

Fostul conducător al fotbalului românesc a susținut la PRO X că FCSB, echipa patronată de Becali, ar fi adevarata Steaua, continuatoarei echipei care în 1989 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

„FCSB e Steaua. Păi ce Pițurcă, Lăcătuș au fost antrenori la FCSB? Se duceau ei dacă nu,  dacă nu era Steaua? Ce Dumnezeu!?”, a spus Dumitru Dragomir în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Când i s-a amintit că Pițurcă și Lăcătuș nu o consideră Steaua pe FCSB, fostul șef de la Ligă a glumit pe seama celor doi.

„Ei, nu este Steaua acum când au fost dați afară... (ironic). Eu știu sigur ce s-a întâmplat”, a mai spus Dragomir.

Gigi Becali râde în hohote de Steaua și Pițurcă: ”O echipă de amatori! Ei se distrează acolo pe bani publici”

Patronul FCSB a comentat informația furnizată de Victor Pițurcă despre investiția americană de 50-100 de milioane de dolari la CSA Steaua.

„Mă faci să râd! Prietenul meu, dar ce să fac, dacă el a zis? Nu pot să zic nimic, doar să râd. Eu am înțeles că 50 sau 100 (n.r. - de milioane de dolari). Nu vreau să comentez ce zice Pițurcă, e prietenul meu. Dar așa ceva... 

Să investești la ce? Ce să iei? E echipă de amatori, nu o lasă legea să facă fotbal profesionist! Ei se distrează acolo, ei cheltuie banii publici. La amatori asta înseamnă, distracție! 

Vine unul și dă 100 de milioane de euro pe distracție. E posibil să vină un american și să dea 100 de milioane de euro la distracție”, a spus Becali, la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!