Victor Piturca edi iordanescu nationala romaniei Nationala Victor Pițurcă

”Nu se nasc toți cu calități de selecționer”. Victor Pițurcă iese la rampă

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a vorbit despre numirea lui Edi Iordănescu în funcția de selecționer al României.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 11:50
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 11:58

Iordănescu Jr. a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a primei reprezentative, scor 0-1 cu Grecia, în Ghencea. Selecționerul care a dus România la EURO 2008 consideră că numirea lui Edi Iordănescu este ”una normală”. ”Nu se nasc toți cu calități de selecționer”, spune Pițurcă.

"Numirea lui Iordănescu este una normală pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp. În ultimii ani au fost antrenori tineri la națională. Dacă am plecat pe drumul ăsta, să mergem pe drumul ăsta.

Concluziile lui Victor Pițurcă: ”Nu se nasc toți cu calități de selecționer”

Trebuie ca toată lumea să fie alături de el și sperăm să aibă rezultate. Mulți jucători au o anumită experineță și contează acest lucru. Cu această calitate, de selecționer, trebuie să te și naști.

Nu se nasc toți cu calități de selecționer. Sunt unii antrenori foarte buni, care merită să ajungă la națională. Dacă cei din Federație au ajuns la această concluzie, înseamnă că Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun, care merită să ajungă la națională.

Eu nu îl cunosc pe Edi ca antrenor, habar nu am. Ca să cunosc un antrenor ar trebui să-l văd cel puțin o lună de zile. Pregătire, ciclul săptămânal. El a muncit bine, pe unde a fost, în rest…”, a spus Victor Pițurcă, conform Antena Sport.

VIDEO - Declarațiile lui Mircea Lucescu despre echipa națională

Pițurcă a condus naționala României în 94 de partide. Acesta a reușit să obțină și calificarea la Campionatele Europene din 2000 și 2008.

Israel - România e marți, LIVE VIDEO de la 20:45 pe PRO X și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!