Xian Emmers Rapid U Cluj - Rapid Fotbal intern

Xian Emmers, mesaj războinic înainte de U Cluj - Rapid

U Cluj - Rapid e vineri, de la 20:00, într-un meci din runda a 23-a a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 16:19
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 16:21

Fotbalistul belgian al formaţiei FC Rapid, Xian Emmers, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în meciul cu Universitatea Cluj, din etapa a 23-a a Superligii, pe teren va fi mai mult "o luptă" decât un joc, din cauza condiţiilor proaste ale gazonului de pe Cluj Arena.

"Ne aşteaptă un meci foarte dificil ţinând cont de condiţiile terenului de acolo. Însă cel mai important este să jucăm ca o adevărată echipă şi atunci vom putea obţine cele trei puncte.

Va fi mai mult o luptă pe acel gazon, însă avem un plan şi dacă reuşim să îl aplicăm şi să demonstrăm unitate atunci şansele de a câştiga cresc destul de mult", a explicat el.

"Moralul nostru este bun după victoria cu Sepsi OSK, a fost un meci calitativ în care am depus mult efort şi energie. Dacă vom pune la fel de multă energie şi vineri atunci sigur vom lua cele trei puncte. 

Sigur că este o diferenţă atunci când joci acasă sau în deplasare, însă, aşa cum se spune în Giuleşti, Rapid este peste tot acasă.

Aşa că trebuie să luăm acest exemplu şi să jucăm cu aceeaşi încredere şi în deplasare. În ceea ce mă priveşte, eu aş vrea să marchez sau să dau o pasă de gol, însă în final o victorie rămâne o victorie, aici suntem o echipă", a adăugat Emmers.

Echipa FC Rapid întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, formaţia Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!