Vladimir Putin FRF Ionel Ganea LPF Razvan Burleanu Fotbal intern

Vladimir Putin este chemat de un fost fotbalist: „Poate ne ajută să curățăm fotbalul românesc de mizerii!”

Fostul internațional român este indignat de modul în care este condus fotbalul românesc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 17:42
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 17:59

Răzvan Burleanu (37 ani) se pregătește de un nou mandat la șefia FRF. La alegerile de luna viitoare, actualul președinte al Federației Române de Fotbal nu are candidat în cursa pentru instituția care conduce fotbalul românesc. Iar acest lucru îi repugnă lui Ionel Ganea (48 ani), care consideră că proasta organizare de la LPF și FRF au dus la absența echipelor românești din cupele europene. 

Ganea: „Fotbalul românesc este într-un colaps financiar!”

„Nu vedeți unde a ajuns fotbalul românesc? Colaps financiar! Și Liga Profesionistă, și Federația! Niciodată n-am mai văzut fotbalul românesc în halul acesta.

Poate ne ajută nenea Putin să curețe fotbalul românesc de mizerii. Cam așa e treaba. Iar culmea culmilor este că, de când s-a înființat Federația Română de Fotbal, niciodată, în istoria ei, n-a fost un președinte care să nu aibă contracandidat.

Strategie mincinoasă și care nu este de viitor! Uitați-vă unde am ajuns! Nu mai jucăm nici într-o cupă europeană, nu mai vin jucători tineri din urmă. Foarte dureros!

Cred că Mircea Sandu și Dragomir au făcut foarte multe pentru fotbalul românesc. Greu va mai face cineva ce au făcut. Erau deștepți. Din păcate, interesul național a devenit interes personal. Greu mai scăpăm de necazul ăsta”, a declarat Ionel Ganea pentru Fanatik

Fostul atacant a bifat 45 de meciuri pentru naționala României, în care a reușit să marcheze de 19 ori. De asemenea, Ionel Ganea a adus ultima victorie a primei reprezentative la un turneu final, grației golului cu Anglia, 3-2, de la Campionatul European din 2000. 

Modifică setările cookies