Viorel Moldovan aduce bani de acasa pentru a antrena Rapidul: A facut un gest MINUNAT si a platit jucatorii! Cati bani a adus in Giulesti:

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Septembrie 2013, 21:57

	Viorel Moldovan aduce bani de acasa pentru a antrena Rapidul: A facut un gest MINUNAT si a platit jucatorii! Cati bani a adus in Giulesti:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Rapid trece prin momente bune in Liga a II-a. Echipa este neinvinsa in campionat si este pe locul 3, cu 11 puncte, la doua puncte distanta fata de liderul FC Clinceni.

Mai multi jucatori si-au primit in urma cu doua zile o parte din restantele salariale pe care se chinuiau sa se le obtina de foarte mult timp.
Rapid a batut cu 2-1 in deplasarea din Braila, iar acum se gandesc la promovarea in Liga I.

Pentru ca cei din conducere nu au reusit sa gaseasca banii necesari pentru a plati echipa, Viorel Moldovan a facut un gest superb si a scos din buzunar 4000 de euro. Banii au fost impartiti intre jucatori si angajatii clubului. Fiecare jucator a primit undeva pe la 100 de euro.

“Chiar daca nu e o suma mare, gestul lui Viorel Moldovan este unul extraordinar, iar pentru toata lumea acesti bani conteaza mult. Nu se vor imparti in functie de minutele jucate sau asa ceva, pentru ca la Rapid toti suntem egali, ca intr-o adevarata familie”, au declarat angajatii Rapidului pentru Fanatik.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT