Fotbal intern

Veste mare pentru Rapid, în ziua inaugurării stadionului! Noua arenă din Giulești va găzdui un meci european

Stadionul Rapidului va fi inaugurat sâmbătă cu amicalul dintre Rapid și Politehnica Timișoara. Partida poate fi urmărită LIVE AICI.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 15:52
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 15:56

În ziua inaugurării, giuleștenii primesc o veste mare. Noua arenă, cu o capacitate de 14.000 de locuri, va găzdui un meci european! Echipa U19 a celor de la Dinamo Kiev va fi prezentă pe arena din Giulești la inaugurarea stadionului, unde vor juca în Youth League!

În data de 7 aprilie, echipa de juniori a clubului lui Mircea Lucescu va juca în Giulești împotriva celor de la Sporting Lisabona.

Se inaugurează stadionul Rapid!

Mult așteptata inaugurare a noului stadion din Giulești va avea loc astăzi, începând cu ora 15:00, dar accesul fanilor pe arenă se va face cu o oră mai devreme, a anunțat clubul Rapid.

”De la ora 15:00 se vor deschide porțile Giuleștiului, urmând să avem parte de un show unic, până târziu în noapte, alături de legendele noastre, de muzică bună și de frații noștri de la Politehnica Timișoara”, au scris giuleștenii pe pagina oficială de Facebook a grupării Rapid.

Stadionul ”Valentin Stănescu”, denumirea oficială a arenei Rapidului, dispune de 14.073 de locuri, toate acoperite, de un mini-hotel și un restaurant, alături de alte facilități pentru mass-media.

Modifică setările cookies