VIDEO Unicul patron din Liga 1 cu care Gigi Becali ar pleca la război

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 14:37
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 14:51

Conducătorul vicecampioanei n-a avut milă de oficialii care i-au respins inițiativa. 

Marți în jurul prânzului, Gigi Becali și-a manifestat dezamăgirea față de câțiva patroni ai echipelor din Superliga. Becali a vrut să facă revoluție înaintea Adunării Generale și să reteze regula care prevede că fiecare formație din primul eșalon trebuie să trimită în echipa de start un jucător U21. 

Dacă luni seara latifundiarul spusese că doar Farul nu va fi de partea sa - pentru că Hagi investește mult în tineri - la ieșirea de la sediul LPF, marți în jurul prânzului, Becali i-a făcut praf pe câțiva conducători din Liga 1. Într-un discurs cu nenumărate accente grosolane, Becali i-a împărțit în "sclavi și stăpâni". 

Unicul patron din Liga 1 alături de care Becali ar pleca... la război! Mititelu, 'Inimă neînfricată" 

O mențiune a avut de făcut în privința lui Adrian Mititelu, investitorul de la FCU Craiova, cu care Becali a avut în trecut mai multe conflicte. 

"Filmați și voi lista! Să-i știți pe sclavi, că apoi nu recunosc! Filmați lista, să-i vedeți pe toți! Dacă el a semnat? I-a fost rușine, s-a ascuns? Și-a asumat să fie sclav, să vadă toată lumea. 

Cel mai și cel mai și cel mai mult m-a dezamăgit Rapid sclav. Șucu sclav. Asta m-a dezamăgit cel mai mult. Nu cred că vedea fără mandat de la Șucu. Nu e patron, e sclav. 

Voluntari m-a dezamăgit. Nu-l credeam pe Pandele să fie sclav. E finul meu, el poate să se supere acum, dar tot sclav e. Eu știu că finul meu e puternic. 

Dinamo nu m-a dezamăgit. Sclavi sunt oricum. Nici nu are stăpân. Dinamo nu are un patron", a declarat Gigi Becali, la ieșirea de la LPF. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!