Fotbal intern

GALERIE FOTO Un celebru designer a dat verdictul: „Cel mai bine îmbrăcat este Gigi Becali!” Al doilea remarcat activează tot în sport 

Florin Dobre a remarcat bărbații din România care se îmbracă cel mai bine.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 11:00
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 11:11

Florin Dobre este un designer care a atins succesul cu creațile sale și în străinătate. Românul a fost recompensat pentru creativitatea și viziunea sa, apărând în celebrele publicații „Le Monde” și „Le Figaro”.

Florin Dobre a fost provocat să numească cei mai bine îmbrăcați bărbați din România. Iar designerul a ales doi oameni din sport, pe Gigi Becali și Mirel Rădoi. De asemenea, creatorul de modă este un împătimit admirator al fotbalului, sport pe care l-a practicat 15 ani.

„Cel mai bine îmbrăcat este Gigi Becali, sau unul dintre cel mai bine îmbrăcați. Mirel Rădoi, de exemplu se îmbracă foarte bine, dar mai sunt”, a declarat Florin Dobre pentru cancan.ro

Totodată, designerul susține că epatarea cu hainele pe care le porți este o greșeală pe care o fac, în general, bărbații. Florin Dobre este de părere că vestimentația trebuie asumată. 

Florin Dobre: „Sunt unii care nu știu să cumpere haine”

„E greșit să încerci să epatezi, să arăți mai mult decât trebuie. Eu cred că un om care își asumă ceea ce este devine un om atractiv.

În momentul în care vrei să epatezi, să arăți, creezi neplăcere în ochii privitorului, pe când, dacă îți asumi ceea ce ești și porți hainele asumat, cred că atunci este primul lucru care te poate ajuta!”

Cred că sunt oameni și oameni. Cred că sunt unii oameni foarte slab pregătiți, care nu știu să cumpere haine și cumpără foarte prost sau să se dea mari și cred că sunt foarte mulți oameni care nu ies deloc în evidență prin aceste brand-uri, dar poartă haine scumpe și frumoase”, a mărturisit degisnerul.

Modifică setările cookies