Ultimele informatii despre starea lui Danut Lupu: fostul fotbalist, conectat la "plaman artificial", insa constient
Joi 28 Ianuarie 2016, 10:52

Ultimele informatii despre starea lui Danut Lupu: fostul fotbalist, conectat la "plaman artificial", insa constient

"Danut e constient, poate sa vorbeasca, dar are probleme cu plamanii si respira prin aparate. Am inteles ca a fost la un turneu in sala si a contactat un virus". Este dezvaluirea facuta de un apropiat al fostului fotbalist, in continuare internat la Matei Bals.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Fostul international Danut Lupu se afla in continuare internat la sectia de terapie intensiva a Institutului Matei Bals, dar starea sa este una mai buna. Totusi, acesta are nevoie de un aparat pentru a putea respira normal.

O spune un apropiat al lui Danut Lupu, citat de Valahia TV. Primarul localitatii Singureni, acolo unde Danut Lupu mai juca fotbal pentru echipa din divizia judeteana, a vorbit despre starea acestuia.

"Respira prin aparate. Poate sa vorbeasca, dar are probleme cu plamanii, respira mai greu. Am inteles ca a fost la un turneu in sala si a contactat un virus", a spus acesta.

Danut Lupu a fost internat in urma cu mai multe zile la sectia de terapie intensiva a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals.

"S-a intamplat la Galati, a venit ambulanta si l-a adus la Bucuresti. A fost o raceala banala, pe care a neglijat-o. A crezut ca o duce pe picioare, ca e puternic, mai ales ca facea miscare. Nu a tratat boala, acum este la terapie intensiva, la perfuzii. Doar eu si mama avem voie sa intram la el in salon", a dezvaluit si Razvan Lupu, fiul fostului mare fotbalist, pentru Sport News.

"Nu este adevarat ca e in coma, e lucid, vorbeste", a mai spus acesta.0 comentarii
BRAT