Final de drum pentru o campioana a Romaniei: Tribunalul a decis FALIMENTUL Otelului

Otelul Galati liga a doua Liga a II-a Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2016, 11:33
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2016, 13:06

Otelul a intrat oficial in procedura de faliment.

Tribunalul Bucuresti a decis sa pronunte falimentul Otleului, echipa care in urma cu cinci ani se incorona campioana a Romaniei si juca in Liga Campionilor impotriva lui Manchester United ori a Benficai.

TB a decis ca CSP MB Management IPURL sa fie lichidator judiciar provizoriu al Otelului, ceea ce inseamna ca respectivul lichidator se va ocupa de vinderea tuturor bunurilor clubului.

"In temeiul art. 107 alin. 1 lit. B din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, dispune intrarea in faliment prin procedura generala a debitorului SC FOTBAL CLUB OTELUL SA. In temeiul art. 107 alin 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei ridica dreptul de administrare al debitorului si dispune dizolvarea societatii debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, in sarcina lichidatorului judiciar. Stabileste termen de maxim 10 zile de la data notificarii deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor catre lichidator, impreuna cu lista actelor si operatiunilor efectuate pana la deschiderea procedurii. Dispune intocmirea si predarea catre lichidatorul judiciar, in termen de maxim 10 zile de la intrarea in faliment, a unei liste cuprinzand numele si adresele creditorilor si toate creantele acestora, cu indicarea celor nascute dupa data introducerii cererii de deschidere a procedurii. Fixeaza urmatoarele termene limita: a) termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor mentionate la art. 108 alin. (3) din lege, in vederea intocmirii tabelului suplimentar – 16.05.2016; b) termenul de verificare a creantelor mentionate la art. 108 alin. (3) din lege, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului suplimentar al acestora – 15.06.2016; c) termenul de depunere la tribunal a contestatiilor - 05.07.2016; d) termenul de intocmire a tabelului definitiv consolidat – 15.07.2016. Numeste lichidator judiciar provizoriu pe SCP MB Management IPURL, care va indeplini atributiile prevazute de art. 25 din lege, cu o remuneratie de 1.500 lei din averea debitorului. Pune in vedere lichidatorului judiciar prevederile art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicata si dispune indeplinirea formalitatilor privind mentionarea la registrul comertului a reprezentantilor permanenti ai sai. In temeiul art. 108 alin. 1 si 2 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei, dispune ca lichidatorul judiciar sa trimita o notificare, in conditiile art. 61 alin. 3 din lege, privind intrarea debitorului in procedura falimentului prin procedura generala, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor mentionati in lista depusa de debitor/administratorul judiciar, mentionată la art. 107 alin 2 lit. e), debitorului si oficiului registrului comertului sau, dupa caz, registrului societatilor agricole in care debitorul este inmatriculat, pentru efectuarea mentiunii. Fixeaza termen pentru continuarea procedurii la 07.09.2016, C. 5, ora 09.00. Executorie. Cu recurs, în termen de 7 zile de la comunicare", se arata in comunicatul Tribunalului Bucuresti.

Otelul a incheiat sezonul regulat in Seria I a Ligii a II-a pe locul 13, pozitie care nu i-a permis nici macar accesul in Play Out.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!