Tudorel Stoica csa steaua FCSB Fotbal intern

Tudorel Stoica, vehement în urma deciziei ÎCCJ: „Nu am pretenția asta!”

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a oferit un verdict cu privire la procesul dintre CSA Steaua și FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 20:39
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 20:38

După ce pronunțarea unui nou verdict pe 16 martie a fost amânată, ÎCCJ a oferit o nouă dată, 28 martie, pentru a concretiza procesul dintre cele două cluburi. Iar instituția a decis rejudecarea dosarului, în cele din urmă.

Tudorel Stoica, vehement în urma deciziei ÎCCJ: „Nu am pretenția asta!”

Tudorel Stoica, un susținător al celor de la CSA Steaua și câștigător al Cupei Campionilor Europeni din 1986 cu Steaua București, a evidențiat faptul că nu înțelege motivul pentru care s-a decis rejudecarea dosarului dintre CSA și FCSB.

„Eu nu mai înţeleg nimic! De ce să se rejudece, dacă aşa a fost?! Steaua avea palmaresul ei, FCSB avea altul, de când s-a înfiinţat. Nu am pretenţia că mă pricep la chestii din astea juridice, dar trebuia să confirme Curtea de Apel.

Eu am fost printre membrii fondatori la acea echipă, cu Viorel Păunescu. Gigi Becali nu putea să ia şi nu a luat Steaua. A făcut o altă echipă. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni atunci. Nu înţeleg de ce justiţia o lungeşte atât, n-au altceva de făcut?!”, a spus Tudorel Stoica, potrivit GSP.

Ce au spus Adrian Cavescu, unul dintre avocații FCSB

„Înalta Curte de Casație și Justiție a decis admiterea recursurilor formate de FCSB și de Asociația Salvați Steaua și rejudecarea cauzei de către Curtea de Apel.

FCSB consideră decizia una de succes. Curtea de Apel, inițial, nu a lămurit cauza. Nu a precizat ce se întâmplă cu palmaresul după 2003.

Lucrurile sunt clare, sunt simple. Un club profesionist de fotbal căruia i s-a asigurat continuitatea are un palmares unic și acesta aparține celui care deține astăzi clubul și care i-a continuat activitatea fotbalistică și profesională. 

Decizia e una favorabilă FCSB, e un succes incontestabil. Ne vedem la rejudecare în apel unde sunt convins că vom avea câștig de cauză”, a spus Adrian Cavescu.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!