Gigi Becali Adrian Porumboiu Dumitru Dragomir Fotbal intern

"Trisori de meserie, sa taca dracului din gura!" Becali si Dragomir l-au scos la 'PENSIE' din poker si acum iese la ATAC! Noi dezvaluiri SENZATIONALE despre celebrele partide de carti

Dumitru Dragomir a oferit recent noi dezvaluiri despre celebrele partide de poker pe care le juca cu oamenii din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Decembrie 2020, 16:45
Data actualizarii: Luni 28 Decembrie 2020, 17:00

In dezvaluirile facute de Dumitru Dragomir, acesta spunea de Adrian Porumboiu, fost mare arbitru si finantator al echipei FC Vaslui, ca nu prea castiga niciodata.

"Porumboiu era foarte larg si nu prea a castigat niciodata, nu avea noroc. Gigi Becali era tare de tot. Venea cu bani. Sandu era un jucator bun. Mai venea si Giovanni", spunea Dragomir.

Adrian Porumboiu nu a mai suportat sa auda ce spune Dumitru Dragomir si a intervenit. Fostul finantator de la Vaslui spune ca Dragomir si Becali erau doi trisori si i-a prins cu sase-sapte carti in mana:

"Spune un fost personaj din fotbalul romanesc ca n-aveam noroc la poker. In primul rand eu n-am fost un jucator pasionat de poke. De distractie am mai jucat, este adevarat, dar n-am avut patima altora.

Si n-aveam cum sa am noroc cand jucam cu trisori care jucau cu sase si chiar sapte carti. N-ai cum sa ai noroc cu 'profesionisti' dintr-astia. Unii ar trebui sa taca macar din gura.

Cum sa vorbesti de noroc cand i-am prins cu sase si cu sapte carti in mana?! Nici n-am mai jucat de atunci poker. Erau obisnuiti sa triseze de la fotbal, din campionat. Bine ca m-am lasat si de fotbal, si de poker", a spus Adrian Porumboiu, pentru Fanatik.

Adrian Porumboiu: "Sa traca dracului din gura! Trisori autentici! Mitica nu se opreste din mancat caltabos"

 

Fostul arbitrul a continuat atacul asupra celor doi:

"Trisori de meserie, macar sa taca dracului din gura! L-am prins pe cel care vorbeste de noroc cu sapte carti in mana si pe altul, care se da mai credincios, care avea sase carti. Cum sa ai noroc cu astia?! Trisori autentici, sa taca dracului din gura!

Eu am fost domn, n-am zis nimic de ce s-a intamplat atunci, dar vad ca Mitica nu se opreste din mancat… caltabos", a mai spus Porumboiu.

Modifică setările cookies