"Trebuie să fie acolo!" Reacția lui Mihai Rotaru după atacul lui Adrian Mititelu

Mihai Rotaru Adrian Mititelu Alexandru Mitrita Fotbal intern Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Foto: PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 10:34
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 10:38

Selecționerul Edward Iordănescu și-a atras critici dure după ce a decis să nu-l includă pe Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova) în lotul lărgit pentru Euro.

Din articol

Decizia selecționerului a fost contestată inclusiv de Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, rivala din oraș a Universității Craiova.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova este de părere că reacția lui Adrian Mititelu demonstrează o dată în plus nedreptatea pe care Edi Iordănescu i-a făcut-o lui Mitriță.

"Nu știam de declarația lui Adrian Mititelu, dar dacă și el... noi în sud trăim altfel, intensitatea sentimentelor noastre este mult mai puternică, poate și din cauza faptului că nivelul de viață nu este ridicat, comparativ cu București, Ardeal și alte regiuni. Avem niște bucurii, suntem două milioane de oameni în Oltenia", a spus Mihai Rotaru la Digisport.

Revenit la Universitatea Craiova în vara anului 2023, Alex Mitriță a fost unul dintre cei mai buni jucători din România în campionatul proaspăt încheiat.

Mitriță a îmbrăcat de 39 de ori tricoul Universității Craiova sezonul trecut, reușind să marcheze 16 goluri și să ofere 14 pase decisive.

Cotat la 3,2 milioane de euro de site-urile de specialitate, aripa stângă mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2026.

Ce a spus Mititelu

"După 30 de ani, cu IORDĂNESCU JR la timonă, un alt jucător oltean, Alexandru Mitriță, este ignorat nemeritat, deși se afla într-o formă foarte bună la echipa lui de club, chiar dacă această echipă nu este Știința, cum eronat are impresia Alex.

Mitriță este un fotbalist care în mod firesc ar fi trebuit să fie acolo printre tricolori, dacă ar fi contat forma sportivă și calitățile tehnice evidente ale jucătorului.

Din păcate, cred că au primat fenomene și criterii ce țin de lucruri fără vreo legătură cu echitatea și meritul sportiv", a fost mesajul postat de Adrian Mititelu pe rețelele de socializare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!