GALERIE FOTO ”Surpriză!” Nicolae Stanciu a revenit pe meleagurile provinciale. Cu ce echipă din România s-a antrenat fotbalistul

Nicolae Stanciu Unirea Alba Iulia Wuhan Three Towns Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 19:41
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 19:40

Jucătorul chinezilor de la Wuhan Three Towns se află în acest moment în vacanță în România, în orașul în care s-a născut: Alba Iulia.

Clubul Unirea Alba Iulia a postat, în acest sens, pe rețelele social media că Nicolae Stanciu le-a făcut o surpriză tuturor și s-a antrenat alături de echipă!

”Surpriză!” Nicolae Stanciu a revenit pe meleagurile provinciale. Cu ce echipă din România s-a antrenat fotbalistul

Jucătorul și-a început cariera fotbalistică la Alba Iulia. În 2011, Stanciu a fost transferat de FC Vaslui și a evoluat, de-a lungul carierei sale, la FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga, iar acum este legitimat la Wuhan Three Towns.

„Surpriză, astăzi, la antrenamentul Unirii!

Internaționalul Nicolae Stanciu, cel mai bun produs al clubului nostru, a revenit astăzi în vestiarele și pe terenul echipei la care a început fotbalul de performanță. 

Aflat în vacanță acasă, în Alba Iulia, Nicușor a ieșit împreună cu echipierii Unirii la antrenament, arătându-ne, încă o dată, de ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022”, se arată în postarea celor de la Unirea Alba Iulia.

Nicolae Stanciu, în China

Mijlocașul român a semnat cu Wuhan Three Towns în primăvara anului 2022 un contract valabil până la sfârșitul ui decembrie 2024, moment în care cehii de la Slavia Praga l-au cedat pentru patru milioane de euro.

Nicolae Stanciu a bifat peste 2000 de minute în echipamentul chinezilor, a reușit să marcheze 10 goluri și, totodată, să paseze decisiv de 12 ori! 


Foto: Facebook Unirea Alba Iulia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!