Gica Hagi Academia lui Gheorghe Hagi Fotbal intern

Surpriză la Constanța pentru Gică Hagi! "I-au oferit un tricou semnat"

Galata TV a vizitat Academia lui Gheorghe Hagi, scrie Farul Consanța pe rețelele social media.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 18:08
Data actualizarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 18:07

Ca jucător, Gică Hagi a fost legitimat la Galatasaray în perioada 1996-2001. FC Barcelona l-a cedat atunci la turci pentru 3.75 milioane de euro. Ca antrenor, „Regele” a avut două mandate pe banca Galatei: 2004-2005 și 2010-2011.

Surpriză la Constanța pentru Gică Hagi! "I-au oferit un tricou semnat"

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, Galata TV a vizitat Academia lui Gheorghe Hagi, iar reprezentanții clubului din primul eșalon al Turciei i-au oferit „Regelui” un tricou semnat de jucătorii clubului.

„Galata TV a vizitat Academia Hagi” Oficialii clubului Galatasaray i-au oferit managerului Gheorghe Hagi un tricou semnat de jucătorii multiplei campioane a Turciei, precum și o plachetă cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, pentru contribuția adusă la performanțele clubului turc”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța pe rețelele social media.

Galatasaray se află pe locul doi în primul eșalon al Turciei cu 28 de puncte. În consecință, clubul a înregistrat până acum nouă victorii și un rezultat de egalitate.

Gică Hagi a dat lovitura! Cât va încasa Farul Constanța după ce a extins parteneriatul cu unul dintre sponsori

Academia lui Gică Hagi a prelungit parteneriatul pe care îl avea cu OMV Petrom. Cubul din Constanța urmează să încaseze mai mulți bani decât în ani precedenți.

  • Gheorghe Hagi, președintele Farului Constanța, a anunțat că înțelegerea cu firma petrolieră a fost prelungit pentru încă trei ani

„E al doilea parteneriat al nostru cu ei. De fapt e o prelungire a parteneriatului semnat acum 3 ani cu ei. Proiectele mari se fac cu timp, pasiune, muncă, iar parteneriatul cu OMV validează ce facem noi la Constanța. Numărul copiilor s-a dublat după semnarea primului parteneriat. Asta vrem și acum. 

Parteneriatul inițial a fost pe 3 ani, iar acesta nou e pe 3 ani cu prelungire pe încă 2. Iar la nivel financiar e mai bine decât primul. Și costurile au crescut foarte mult”, a zis Gică Popescu. 

Academia „Gică Hagi”, dată ca exemplu la nivel ultimul congres FIFA: „La congresul FIFA din octombrie Academia Hagi a fost dată ca exemplu la nivel mondial”, a zis Gică Popescu, fiind completat de Gică Hagi: „Ce să mai zic când se vorbește despre noi la nivel mondial? De când m-am lăsat am avut în plan să am o academie. Care să aibă o strategie de a descoperi copii care să facă sport, apoi să facă și performanță. Vrem să ne dezvoltăm și mai mult”.

Noul contract va aduce 2.4 milioane de euro în vistieria clublui de la malul mării, potrivit profit.ro, mai mult cu 800.000 de euro față de cel anterior, care a avut o valoare de 1.8 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!